Maj 2016

VI växer och flyttar till nya lokaler

För att effektivisera vår produktion kommer vi under sommaren att flytta företaget till nybyggda lokaler på Hedenstorp i Jönköping. Med lokaler som är anpassade för vår verksamhet får vi helt nya möjligheter att skapa en modern och rationell produktion.  Vi välkomnar nya och gamla kunder på besök.

Maj 2016

NY YTBEHANDLINGSANLÄGGNING

Vi har beställt en ny toppmodern ytbehandlingsanläggning från Greiff och under maj startar installationen i vårt nybyggda måleri. Detta ökar våra möjligheter att leverera effektiv och högkvalitativ ytbehandling samt skapar förutsättningar att möta moderna miljökrav på ytbehandling.

Januari 2016

NY MASKIN

I vår ambition att alltid ligga i teknikens framkant och som ett led i att stärka vår position och konkurrenskraft har vi investerat i en ny BIESSE ROVER BG 1667 EDGE. Detta medför en ökad kapacitet både för volymproduktion samt mer komplexa projekt. Maskinen har dessutom ett inbyggt kantlistaggregat vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder en mycket rationell och högkvalitativ lösning för kantlistning av figurativa skivor.

CNC Snickerier AB

Mogölsvägen 4

555 93 Jönköping

Telefon:

 

036-31 87 70

 

Facebook:

order      offert      faktura