OM OSS

CNC Snickerier AB är ett företag i Jönköping som har specialiserat sig på produktion av butiksinredning och avancerade trä- och skivprodukter. Vi har ett väl utvecklat samarbete med andra underleverantörer i regionen vilket ökar våra resurser att hantera både stora och komplicerade projekt som innefattar olika specialmateriel som t.ex. glas, metall eller akryl.

 

Vårt mål är att ständigt ligga i framkant med teknik och medarbetarkompetens för att kunna erbjuda en rationell och kostnadseffektiv produktion.

 

Vårt läge mitt i Sveriges största logistikcentrum ger oss unika möjligheter till väl fungerande råvaruförsörjning och snabba leveranser.

TEKNIK, KOMPETENSER OCH MÖJLIGHETER

En stor del i att få en effektiv produktion ligger i att vi styr våra maskiner via egen CAD/CAM där vi konstruerar, ritar och bereder i 3D verktyget ”Top Solid” för våra maskiner.

 

En av företagets hörnstenar är vår högteknologiska maskinpark. Vi använder främst avancerade 5-axliga CNC-maskiner från italienska Biesse varav den senaste även har ett inbyggt kantlistaggregat som är speciellt bra vid kantlistning av figurativa skivor. Utöver CNC-bearbetning klarar vi, med vår utrustning, också av att hantera yt- och kantputsning, kantlistning, fräsning, pressning, sågning och lackering.

 

Vi har mycket erfarna montörer och en stor, välplanerad monteringshall vilket innebär att vi gärna slutmonterar även avancerade produkter. Med vårt MPS-system, Monitor, skapar vi struktur och effektivitet i allt vi gör, speciellt när vi arbetar som produktionspartner. Vid behov kan vi även tillhandahålla lagerplats för direktleverans mot avrop för löpande ordrar.

HISTORIK 1997: CNC AB startades med legobearbetning i en CNC-maskin. Efterhand ökade efterfrågan på mer förädlade produkter vilket ledde till en utökning av både maskinparken och personalstyrkan. 2003: Verksamheten flyttades till Jönköping och både personalstyrkan och maskinparken fortsatte växa. 2007: Vi tilldelades utmärkelsen Gasellföretag i Jönköpings län av Dagens Industri (även 2008). 2013: bytte företaget ägare och från och med 2015 kommer vi, med samma kompetenta personalstyrka och utöver det vi redan är experter på, även att erbjuda egna spännande produkter.

CNC Snickerier AB

Mogölsvägen 4

555 93 Jönköping

Telefon:

 

036-31 87 70

 

Facebook:

order      offert      faktura