SPONSRING

I dagens alltmer stillasittande samhälle drivs vi av en passion att alla skall röra sig mer. Vi är själva vardagsmotionärer och älskar utomhusidrott.

 

Vår sponsring inriktas på goda förebilder som inspirerar andra att träna och röra på sig.

IF HALLBY SKIDOR

Genom absolut fantastiska tränarinsatser i ungdomsverksamheten har Hallby producerat talang efter talang och har nu flera landslagsmeriterade juniorer i skidor och skidskytte. Dessa juniorer är fantastiska förebilder som vi har förmånen att följa på nära håll.

JÖNKÖPING SÖDRA

Från underläge har man bevisat att med målinriktat arbete och tydligt ledarskap kan man nå långt.

WAGGERYDS IK P02

Ett mycket träningsvilligt fotbollsgäng lett av ambitiösa och inspirerande ledare. Med 2 lag registrerade för seriespel, ett lag i Nordvästra 2:an och det andra i den Sydvästra serien är det inte alltid lätt att få kompletta lag så det blir ofta dubblering av matcher i olika lag vilket man gärna gör! Under sommaren blir det dags för cupspel.

Husqvarna ik p03

CNC är sponsor till Husqvarna innebandy-P03. Ett lag som under 2015/2016 haft en trupp med 23 st spelare och 4 st ledare. Husqvarnas ledare vill att alla individer ska vara med och kunna utvecklas i sin takt. Husqvarna P03 har deltagit i seriespel och Gothia cup samt Fair play cup.

CNC Snickerier AB

Mogölsvägen 4

555 93 Jönköping

Telefon:

 

036-31 87 70

 

Facebook:

order      offert      faktura