Vi söker ny medarbetare!

Vi behöver nu förstärka laget med en person till vår montering- och lackeringsavdelning.

CNC Snickerier är underleverantör och tillverkar butiksinredning till offentliga miljöer. Produkterna tillverkas till stor del av skivmaterial som t.ex melaminerade MDF- eller spånskivor, fanér, kompositskivor och massivträ som monteras till kompletta produkter. Produktfloran är mycket bred och arbetet innebär därför stor variation med många spännande utmaningar. Vår montering är flexibel för att klara många olika typer av uppdrag.
I vår lackering handsprutar vi allt i vår moderna anläggning från Greiff med lackbox och torkrum. Vi lackerar huvudsakligen med vattenbaserad lack.

Bolaget finns i moderna, nybyggda lokaler på Hedenstorps industriområde i Jönköping. Vi satsar aktivt på att ligga i framkant med tekniska investeringar och utveckling av produktionsmetoder och är lyhörda för förändringar. Vi är idag runt 25 personer och är i en expansiv fas.

Ditt arbete kommer att bestå av montering men även till stor del med att hjälpa till i vår lackering med slipning och plock av detaljer som behöver lackas.

Krav på person

Du har en bakgrund inom möbel- och träindustrin och erfarenhet från lackering är meriterande.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper; att man är självgående, initiativrik, intresserad och har ett eget driv i sitt sätt att arbeta.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Simon Joakimsson
simon.joakimsson@cncab.se
036-31 87 77

Våra tjänster

Från idé till färdig produkt

Vi på CNC Snickerier AB är gärna med dig som kund till oss från din idé. Genom hela produktutvecklingsfasen till prototypframtagande till färdig produkt. Vi agerar gärna bollplank i valet av både material och lösning på konstruktionen.

Produktionspartner

Vi hjälper dig hela vägen från idé och utveckling till produktion, packning och distribution. Vi kan hantera löpande serieproduktion för små till medelstora serier och med vårt egna lager erbjuder vi lagerplats med möjlighet till avrop efter dina behov.

Produktionsutvecklare

Har du en bra idé till en ny produkt? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att skapa en prototyp eller en mindre serie. Vid behov har vi även kompetens att hjälpa dig med CAD-ritningar.