Specialister på produktion av butiksinredning

KOSTNADSEFFEKTIV PRODUKTION – SNABBA LEVERANSER

CNC Snickerier AB är ett företag i Jönköping som har specialiserat sig på produktion av butiksinredning och avancerade trä- och skivprodukter. Vi har ett väl utvecklat samarbete med andra underleverantörer i regionen vilket ökar våra resurser att hantera både stora och komplicerade projekt som innefattar olika specialmateriel som t.ex. glas, metall eller akryl.

Vårt mål är att ständigt ligga i framkant med teknik och medarbetarkompetens för att kunna erbjuda en rationell och kostnadseffektiv produktion.

Vårt läge mitt i Sveriges största logistikcentrum ger oss unika möjligheter till väl fungerande råvaruförsörjning och snabba leveranser.

Vi har det som behövs.

En stor del i att få en effektiv produktion ligger i att vi styr våra maskiner via egen CAD/CAM där vi konstruerar, ritar och bereder i 3D verktyget ”Top Solid” för våra maskiner.

En av företagets hörnstenar är vår högteknologiska maskinpark. Vi använder främst avancerade 5-axliga CNC-maskiner från italienska Biesse varav den senaste även har ett inbyggt kantlistaggregat som är speciellt bra vid kantlistning av figurativa skivor. Utöver CNC-bearbetning klarar vi, med vår utrustning, också av att hantera yt- och kantputsning, kantlistning, fräsning, pressning, sågning och lackering.

Vi har mycket erfarna montörer och en stor, välplanerad monteringshall vilket innebär att vi gärna slutmonterar även avancerade produkter. Med vårt MPS-system, Monitor, skapar vi struktur och effektivitet i allt vi gör, speciellt när vi arbetar som produktionspartner. Vid behov kan vi även tillhandahålla lagerplats för direktleverans mot avrop för löpande ordrar.